
Hakutsuru
Sakebryggeriet Hakutsuru grundades 1743 i distriktet Nada i Kobe och är det bäst säljande varumärket i Japan. Elegant, nyanserad och utsökt sake definierar Hakutsuru, men det är bryggeriets outtröttliga strävan efter innovation som placerar det i en klass för sig. Oavsett om det handlar om att förstå vattenkällor på molekylär nivå, bygga en anläggning för att odla fram en unik jäst eller utveckla sitt eget superpremium ris; Hakutsuru Nishiki. Det är djupdykningen i forskning och utveckling tillsammans med århundraden av hantverkstraditionen som tagit Hakutsuru till den absoluta toppen.
About The Brewry
Praesent sapien massa, convallis a pellentesque nec, egestas non nisi. Proin eget tortor risus. Sed porttitor lectus nibh. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.
Praesent sapien massa, convallis a pellentesque nec, egestas non nisi. Cras ultricies ligula sed magna dictum porta.

Historia
Hakutsuru grundades 1743 av Jihei Kano. Under många årtionden såldes saken endast lokalt, men långsamt byggdes erkännandet och prestigen runt varumärket Hakutsuru upp. Man fick världens ögon på sig när man ställde ut på världsutställningen i Paris år 1900. Under det följande seklet fortsatte Hakutsuru att kontinuerligt växa och expandera från det ursprungliga enda bryggeriet till dagens tre. Ett av dessa här helt och hållet dedikerat till att producera hantverksmässigt framställd Junmai Daiginjo och exklusiva begränsade specialutgåvor. Hakutsuru är för närvarande världens största sakeproducent.
En av Hakutsurus avgörande egenskaper är dess outtröttliga strävan efter innovation. Från att dyka djupt in i forskning om sina vattenkällor, bygga sin egen forskningsanläggning för egenutvecklad jäst, till att utveckla sitt eget unika sakespecifika ris: Hakutsuru Nishiki, Hakutsuru har alltid strävat efter att ligga i framkant för sakébryggning.

Historia
Hakutsuru grundades 1743 av Jihei Kano. Ursprungligen såldes lokalt i årtionden, Hakutsuru -märket byggde långsamt upp erkännande och prestige genom åren och fann sin strålkastare på världsscenen genom att ställas ut på världsmässan i Paris 1900. Sedan 1900 -talet har Hakutsuru kontinuerligt expanderat, från en enda bryggningsanläggning till tre (med en enbart tillägnad handgjord Daiginjo och exklusiva begränsade utgåvor). Det är för närvarande världens största saképroducent.
En av Hakutsurus avgörande egenskaper är dess outtröttliga strävan efter innovation. Från att dyka djupt in i forskning om sina vattenkällor, bygga sin egen forskningsanläggning för egenutvecklad jäst, till att utveckla sitt eget unika sakespecifika ris: Hakutsuru Nishiki, Hakutsuru har alltid strävat efter att ligga i framkant för sakébryggning.


Praesent sapien massa, convallis a pellentesque nec, egestas non nisi. Proin eget tortor risus. Sed porttitor lectus nibh. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Praesent sapien massa, convallis a pellentesque nec, egestas non nisi. Cras ultricies ligula sed magna dictum porta.
Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia Curae; Donec velit neque, auctor sit amet aliquam vel, ullamcorper sit amet ligula. Quisque velit nisi, pretium ut lacinia in, elementum id enim. Vivamus suscipit tortor eget felis porttitor volutpat.
Praesent sapien massa, convallis a pellentesque nec, egestas non nisi. Proin eget tortor risus. Sed porttitor lectus nibh.




